Aldo Willebrands

De trainingen bij Duco zijn voor mij en mijn gezin een enorme ommezwaai geweest

"Na een korte zoekactie op het alwetende internet kwam ik ongeveer een jaar geleden op de website van Fit Center Nieuw-Vennep terecht. Omdat ik duidelijk hulp nodig had om flink af te vallen heb ik toen gekozen om te gaan voor 1 op 1 training van Duco. De trainingen die wekelijks plaats vonden waren zeer goed van opbouw en nooit vervelend om te doen. En dat wil heel wat zeggen van een non-sporter zoals ik tot die tijd was. Er was altijd ruimte voor een geintje en we hebben ondanks al mijn zweet erg veel lol gehad.

Samen met Duco is er ook een persoonlijk voedingsadvies opgesteld en alhoewel ik maar 1500 calorieën mocht eten heb ik nooit een schreeuwend hongergevoel gehad. Vaak dacht ik moet ik nu alweer eten, want die tussendoortjes dat was ik niet gewend. Maar de kilo’s vlogen er vanaf zeker in het begin later middelde dat zich wat uit maar het viel nooit tegen. Aan het eind van de 2e set van 10 trainingen was ik bijna 30 kg afgevallen en voelde ik mij een enorm stuk energieker.

Van een luie bankhanger had ik weer zin in allerlei dingen, klussen die bleven liggen pakte ik weer op en ik viel niet meer steeds in slaap. Kortom ik voelde en voel mij nog steeds jaren jonger als voor de trainingen. De trainingen bij Duco zijn voor mij en mijn gezin een enorme ommezwaai geweest…..THANKS!!"

Dieet oplossingen: met of zonder sporten

Voedingsbegeleiding

In 10 weken tijd naar een gezond gewicht. Wekelijks wegen en nieuw voedingsadvies.
Lees meer...

Waarom wil jij afvallen

Ik wil mijn gezondheid verbeteren en mijn oude kleding weer aan kunnen. 
Lees meer...