Angela Purper

Ik moet mezelf soms nog steeds in mijn arm knijpen dat ik nu gewoon maatje M aan kan i.p.v. XL

"In oktober 2013 was ik het zat om aan een dieet te beginnen en steeds terug te vallen naar mijn oude (over)gewicht. Ik zat al een tijd te denken aan persoonlijke begeleiding maar wist niet in welke vorm. Totdat ik in de zomer van 2013 in het weekblad een artikel las van Duco over Fit Center Nieuw-Vennep en het nieuwe programma Success4Life. Ik heb het uitgeknipt en een aantal maanden bewaard. Ondertussen was ik weer eens bezig met afvallen maar na 10 kilo te zijn afgevallen gebeurde er niets meer. Toen besloot ik te informeren naar de mogelijkheden en kreeg te horen dat er in november een programma van 5 weken van start zou gaan (i.p.v. 10 weken), dat zag ik als mijn kans om het te gaan ervaren en ik heb er nooit spijt van gehad!

Wat mij aan het nieuwe programma aantrok was de combinatie van beweging én voeding. Vooral dat ‘gewoon en lekker’ eten was erg belangrijk voor mij omdat ik niets apart of moeilijk meer wilde doen. Ik vond het heerlijk om wekelijks de menu’s te ontvangen want zo hoefde ik niet zelf te puzzelen met gevarieerd eten en mijn gezin kon gewoon meeëten. Tijdens de bijbehorende online seminars heb ik erg veel geleerd van Duco over voeding en alles erom heen.

De knop moest even om bij mij maar toen dat eenmaal gebeurd was (mezelf verder uitdagen ook al was het soms zwaar) vond ik het sporten heerlijk en keek er echt naar uit om twee keer in de week aan de slag te gaan. Dankzij de begeleiding en bemoediging van Duco en het sporten in groepsvorm met de andere dames werd het sporten nog leuker. Een extra stimulans voor mij was het wekelijks wegen en het praatje daarbij.

Ik ben met dit programma in ± 8 maanden bijna 30 kilo afgevallen. Ik ben nu bijna een jaar later niet alleen lichter maar vooral gezonder, fitter en heel gelukkig dat ik de stap heb genomen.

Ik moet mezelf soms nog steeds in mijn arm knijpen dat ik nu gewoon maatje M aan kan i.p.v. XL!"

Dieet oplossingen: met of zonder sporten

Voedingsbegeleiding

In 10 weken tijd naar een gezond gewicht. Wekelijks wegen en nieuw voedingsadvies.
Lees meer...

Waarom wil jij afvallen

Ik wil mijn gezondheid verbeteren en mijn oude kleding weer aan kunnen. 
Lees meer...