Anita Tebbens

Op 7 november (de dag dat ik 50 werd!) was ik precies 40 kilo lichter.

"Mijn naam is Anita Tebbens. 8 April 2013, was de eerste dag van mijn nieuwe leven! Zo zie ik het echt, omdat ik die dag ben begonnen aan het Succes4lLife programma van Duco.

Tot die tijd zat ik in een neerwaartse spiraal, met overal pijn en mede daardoor de neiging tot veel ongezond eten waardoor ik kampte met groot overgewicht. Mijn streven was om weer een fitte oma voor mijn kleindochter te worden, nou dat is super gelukt! Door het programma kreeg ik heerlijke voedingsadviezen, waar je je met gemak aan kon houden, ik kwam sinds lange tijd weer in beweging en de sfeer in de groep werkte zeker stimulerend. Het afvallen ging helemaal vanzelf en mijn conditie ging met sprongen voorruit.

Op 7 november (de dag dat ik 50 werd!) was mijn laatste weging en was ik precies 40 kilo lichter. Daarna ben ik verder gegaan met de groepslessen. Dat vond ik in het begin heel eng. Omdat ik mijn vertrouwde groepje moest verlaten. Margreet en Duco stimuleerde mij echter om door te zetten, en ook daar heb ik zeker geen spijt van. Ik ga nu 1x per week steppen en 2x per week doe ik shape mix, de groep is heel gezellig, en mijn oude vriendinnen stromen 1 voor 1 ook in waardoor ik nu helemaal verslaafd ben geworden!

Ik ben nu ruim een half jaar op gewicht, en durf nu te zeggen dat ik er in geloof dat ik nu echt op de goede manier bezig ben, en dit ook zeker ga volhouden!" 

Dieet oplossingen: met of zonder sporten

Voedingsbegeleiding

In 10 weken tijd naar een gezond gewicht. Wekelijks wegen en nieuw voedingsadvies.
Lees meer...

Waarom wil jij afvallen

Ik wil mijn gezondheid verbeteren en mijn oude kleding weer aan kunnen. 
Lees meer...