Cees

"Ik wilde van mijn schouderklachten af en afvallen"

In maart 2015 ben ik in contact gekomen met Fit Center omdat ik kilo's wilde kwijtraken en fitter door het leven wilde gaan. Eigenlijk vond ik het zonde van de 10 overhemden in de kast die me niet meer paste. Tijdens de intake met Duco heb ik mijn doelen gesteld, afvallen, fitter worden en afkomen van een pijnlijke schouder. Tijdens de weken van personal training merkte ik dat de besproken doelen week na week behaald werden. Het doel, de pijnlijke schouder verliep ook voorspoedig.

Parallel aan de personal training ben ik in maart ook gestart met 2x in de week een groepsles te volgen, Challenge XL en Boksen. In juni paste al mijn overhemden weer en ik had geen last meer van mijn pijnlijke schouder. Na de zomerstop van 6 weken begon de schouder weer pijnlijk op te spelen en ben ik weer in gesprek gegaan met Duco. Samen hebben we het probleem van de pijnlijke schouder besproken en is er een programma opgesteld. Het programma bestond uit personal training en oefeningen voor thuis. We hebben gewerkt aan mijn houding en het sterker maken van de spiergroep rond mijn schouder.

Duco was ook duidelijk in zijn doelen, na enkele weken moest er resultaat zijn. Na 3 weken merkte ik dan ook de eerste resultaten, de schouder was minder pijnlijk en ik had weer meer bewegingsvrijheid in mijn schouder. De combinatie van personal training en oefeningen voor thuis hebben mij van de pijnlijke schouder afgeholpen en ik kan met mijn schouder weer alles doen en dat is best lekker na 5 jaar te hebben gelopen met een pijnlijke schouder.

Nu wordt het een kwestie van onderhouden, naast 2x in de week de groepsles te volgen betekent het nu ook 3x in de week 30 tot 45 minuten thuis mijn oefeningen doen. Deze set van oefening zijn week na week opgebouwd en nu onderdeel van mijn persoonlijke verzorging. De samenwerking met Duco heb ik als zeer prettig ervaren met het gewenste resultaat. Mijn overtollige kilo's ben ik kwijt, ik voel me veel fitter en mijn schouder functioneert weer zoals het moet.

Denk nou niet dat ik in die 4 jaar voordat ik bij Duco in training kwam niets gedaan heb om van die schouder problemen af te komen. Wekelijks ben ik er mee bezig geweest, maar telkens met onvoldoende resultaat.

Dieet oplossingen: met of zonder sporten

Voedingsbegeleiding

In 10 weken tijd naar een gezond gewicht. Wekelijks wegen en nieuw voedingsadvies.
Lees meer...

Waarom wil jij afvallen

Ik wil mijn gezondheid verbeteren en mijn oude kleding weer aan kunnen. 
Lees meer...