Gratis proefles

Gratis proefles volgen? Ben je niet zeker of Challenge XL iets voor jou is? Of ben je benieuwd of Steps iets voor jou is? Wil je een keertje komen kijken bij Fight Mix of Sport Mix? Kom dan gerust een keertje meedoen met een gratis proefles!

Wat is Challenge XL?

Challenge XL is de enige echte workout om op een snelle, leuke én verantwoorde manier fit te raken. Deze vernieuwende total body workout is gebaseerd op HIT (High Intensity Training) en komt voort uit revolutionaire internationale ontwikkelingen in de sportwetenschap en bewegingsleer.

Wat is Steps?

Step aerobics is een eenvoudige, atletische, freestyle work-out met een hoog FUN gehalte. Op swingende opzwepende muziek stap je in de steples bij Fit Center Nieuw Vennep op en af van een verstelbare step. Er kan een hoge of lage step gebruikt worden in de les, afhankelijk van jouw fysieke mogelijkheden. Een steples van Duco is altijd een feestje!

Wat is SPORT Mix?

Sport Mix is iedere week weer een verrassing! Hou je ervan om niet steeds dezelfde les te volgen, maar hou je van afwisseling in je workout? Bij een Sport Mix les kun je technieken verwachten als steps, circuit training, maar ook boksen en low-impact training. Het zal steeds een heerlijke work-out zijn, waarna je met een voldaan gevoel huiswaarts keert. De les is voor alle niveaus toegankelijk.

Wat is FIGHT Mix? 

Fight Mix is een leuke en stoere manier van boksen waarbij je aan je conditie, kracht en verbranding werkt. Bij een Fight Mix les maken we gebruik van boks- en traptechnieken zonder fysiek contact, compleet met bokshandschoenen en schopkussens.

Tijd voor actie?

 

Meteen starten?

Dieet oplossingen: met of zonder sporten

Voedingsbegeleiding

In 10 weken tijd naar een gezond gewicht. Wekelijks wegen en nieuw voedingsadvies.
Lees meer...

Waarom wil jij afvallen

Ik wil mijn gezondheid verbeteren en mijn oude kleding weer aan kunnen. 
Lees meer...