José van Rijn

Inmiddels 30 kilo lichter, zit ik veel beter in m’n vel … wat zég ik … voel ik me super!!!

 “Super blij ben ik dat ik in november 2013 de stap heb gezet naar Fit Center voor de cursus ‘Success4life’! Ik had bij Anita gezien hoe het haar leven heeft veranderd en dacht “dat wil ik óók!”. Dus nog vóór de feestdagen gelijk begonnen met een 5-weekse cursus ‘Success4life’, om daarna verder te gaan met de 10-weekse cursus! En onder de enthousiaste begeleiding van Duco, de persoonlijke voedingsadviezen, de persoonlijke dagmenu’s en het sporten 2 keer in de week vlogen de kilo’s er al gauw vanaf! En wat voelde ik me goed.

Vond ik sporten eerst maar niets, keek ik er nu naar uit! Het was de combinatie van bewust eten, de motiverende woorden en adviezen van Duco, het wegen, het sporten én het verliezen van de kilo’s natuurlijk! En nu, inmiddels 30 kilo lichter, zit ik veel beter in m’n vel … wat zég ik … voel ik me super!!! Ik heb mijn eetpatroon aangepast, ben me meer bewust van wat ik eet, ben blijven sporten én vind het zowaar nog leuk ook! 

Was ik voorheen, na een lijnpoging, bang om terug te vallen heb ik er nu het volste vertrouwen in het zo te houden! Dus ik kan wel zeggen dat Success4life én het sporten nu nóg bij Fit Center mijn leven heeft veranderd!”

Dieet oplossingen: met of zonder sporten

Voedingsbegeleiding

In 10 weken tijd naar een gezond gewicht. Wekelijks wegen en nieuw voedingsadvies.
Lees meer...

Waarom wil jij afvallen

Ik wil mijn gezondheid verbeteren en mijn oude kleding weer aan kunnen. 
Lees meer...