Maikel

Wat ik zeker belangrijk vind is dat er geluisterd wordt naar mijn verhaal en mogelijkheden.
Door een gebeurtenis in de privé sfeer, eens goed wakker geschud en besloten om mijn leefstijl en eetpatroon om te gooien...
Waar ik eerder opmerkingen over diëten en afvallen weglachte: “Yes, I follow a seafood diet...when I see food, I eat it”..was nu toch het besef en gevoel er dat als ik wou ik het nu moest doen. 

Dit keer geen boekjes of internethypes, waarvan je bij het begin al weet dat alleen je portemonnee lichter wordt en jijzelf niet. Dit keer geen hongergevoel, waardoor het onmogelijk wordt om het einde van de middag zonder snaai-aanval te halen... nee, nu moest het serieus. 

Daarom contact gezocht met Duco en meteen vanaf eerste contact een goed gevoel. Duidelijk en helder te horen gekregen wat ik aankomende tijd kon verwachten.  Wat ik zeker ook belangrijk vind is dat er ook geluisterd wordt naar mijn verhaal en mogelijkheden. 

En toen was daar dus het begin..1x per week een sessie van 45 minuten. Beginnen met evaluatie van de afgelopen week: “ergens last van gehad? Gaat alles goed? Heb je nog vragen?” Gevolgd door het weegmoment. Zo raar..nooit hadden kilo’s me geboeid, deden me niets. En nu elke keer als ik de op die weegschaal stap, toch de spanning: “is er wat vanaf, heeft die traktatie op mijn werk geen nadelig effect gehad, had ik toch vaker die trap moeten nemen in plaats van de lift”...en dan het gevoel van trots. “Weer een kilo of meer er af, yes!”

Das een lekker begin van je weekend (sessie is op zaterdagochtend).. Daarna nog even lekker jezelf in het zweet werken en spieren versterken/houding verbeteren. Dit met veel enthousiasme en energie gegeven door Duco. 

Later op de dag volgt het voedingsschema voor aankomende week. Geen superfood hype, geen konijnenvoer maar gewoon lekker eten en bovendien genoeg eten. Totaal geen honger gevoel gehad, waardoor je ook makkelijker "Nee" kunt zeggen.

Ben nu bezig aan mijn 2e programma bij Duco, en inmiddels ruim 20 kilo lichter. Jeetje wat gaat dat makkelijk...voor mij nog een paar kilo te gaan, maar dat zal geen probleem worden. Zeker niet met zo'n geweldige begeleiding!

Dieet oplossingen: met of zonder sporten

Voedingsbegeleiding

In 10 weken tijd naar een gezond gewicht. Wekelijks wegen en nieuw voedingsadvies.
Lees meer...

Waarom wil jij afvallen

Ik wil mijn gezondheid verbeteren en mijn oude kleding weer aan kunnen. 
Lees meer...