Mandana

Via Personal Training bij Duco viel ik 9 kilo af!

Na de geboorte van mijn vijfde dochter (ik was toen 41) merkte ik dat ik niet meer zo makkelijk in vorm kwam. Voorheen was dat nooit een probleem geweest, na elke bevalling had ik in no time weer maatje 36. Maar deze keer dus niet. Ik had nog nooit in mijn leven een dieet gevolgd dus had ook helemaal geen ervaring daarmee. Ik probeerde wel gezond te eten en verdiepte me in van alles en nog wat.
Paleo dieet, zandloperdieet, sapkuren, superfoods enz. Je ziet door de bomen het bos niet meer als je je hier mee bezig gaat houden.

Brood mag niet meer, pasta mag niet meer, melk is ineens slecht en suiker is puur vergif. En afvallen ho maar! Die laatste tien kilo raakte ik dus niet kwijt. Dus er moest iets gebeuren. Via bekenden van de school van mijn kinderen had ik al heel veel positieve verhalen over Duco gehoord en over blijvende resultaten. Daar ging het mij om, ik was niet geïnteresseerd in weer een hype, daar had ik er al genoeg van op mijn pad gehad. Samen met mijn geliefde zijn we een personal trainings traject gestart bij Duco.

Elke week een voedingsschema helemaal afgestemd op onze wensen. Wat een verademing, we mochten gewoon eten! Makkelijk te maken, alle ingrediënten overal te koop en nog lekker ook en bovendien, geen honger gevoel! Elke week een gesprekje met Duco, op de weegschaal en daarna lekker drie kwartier sporten. Elke week viel ik een kilo af, dus de motivatie neemt ook elke week toe om door te gaan. Wat ben ik trots op het eindresultaat van 9 kilo gewichtsverlies!

Uiteindelijk moet je het natuurlijk zelf doen en je thuis houden aan het voedingsschema maar door de goede begeleiding van Duco gaat dat bijna als vanzelf. Hij houdt heel goed rekening met je mogelijkheden maar ook met je eventuele beperkingen. Kortom, hij heeft kennis van zaken! Samen zijn we ook gaan hardlopen en daar heeft de training van Duco ook enorm bij geholpen.
Ik kreeg steeds meer spierkracht dus dat kwam het hardlopen ook ten goede.

Dus iedereen die nog twijfelt, niet nodig... Vergeet al die hypes en ga aan de slag bij Duco!

Dieet oplossingen: met of zonder sporten

Voedingsbegeleiding

In 10 weken tijd naar een gezond gewicht. Wekelijks wegen en nieuw voedingsadvies.
Lees meer...

Waarom wil jij afvallen

Ik wil mijn gezondheid verbeteren en mijn oude kleding weer aan kunnen. 
Lees meer...