Referenties

Referenties van klanten. Lees hier de ervaringen van klanten van Fit Center Nieuw Vennep. Zij vertellen graag hun ervaring over Personal Training en de groepslessen.

Manouk

Ik voel me beter dan de afgelopen 5 jaar!

Voor mijn 2 kindjes was ik een echte sportschoolverslaafde. Daarna begon een aftakeling. Van alles geprobeerd bij verschillende personal trainers, wat altijd eindigde met complete oververmoeidheid en te weinig voedingsstoffen. Sinds augustus 2016 bij Duco gaan sporten en wegen. Inmiddels met wat ups en downs 13 kilo kwijt. Ik voel me beter dan de afgelopen 5 jaar! Ik ben er nog niet maar dit is goed vol te houden!

(FOTO: richting de zomervakantie in 8 weken 8 kilo kwijt)

Maikel

Wat ik zeker belangrijk vind is dat er geluisterd wordt naar mijn verhaal en mogelijkheden.
Door een gebeurtenis in de privé sfeer, eens goed wakker geschud en besloten om mijn leefstijl en eetpatroon om te gooien...
Waar ik eerder opmerkingen over diëten en afvallen weglachte: “Yes, I follow a seafood diet...when I see food, I eat it”..was nu toch het besef en gevoel er dat als ik wou ik het nu moest doen. 

Dit keer geen boekjes of internethypes, waarvan je bij het begin al weet dat alleen je portemonnee lichter wordt en jijzelf niet. Dit keer geen hongergevoel, waardoor het onmogelijk wordt om het einde van de middag zonder snaai-aanval te halen... nee, nu moest het serieus. 

Daarom contact gezocht met Duco en meteen vanaf eerste contact een goed gevoel. Duidelijk en helder te horen gekregen wat ik aankomende tijd kon verwachten.  Wat ik zeker ook belangrijk vind is dat er ook geluisterd wordt naar mijn verhaal en mogelijkheden. 

En toen was daar dus het begin..1x per week een sessie van 45 minuten. Beginnen met evaluatie van de afgelopen week: “ergens last van gehad? Gaat alles goed? Heb je nog vragen?” Gevolgd door het weegmoment. Zo raar..nooit hadden kilo’s me geboeid, deden me niets. En nu elke keer als ik de op die weegschaal stap, toch de spanning: “is er wat vanaf, heeft die traktatie op mijn werk geen nadelig effect gehad, had ik toch vaker die trap moeten nemen in plaats van de lift”...en dan het gevoel van trots. “Weer een kilo of meer er af, yes!”

Das een lekker begin van je weekend (sessie is op zaterdagochtend).. Daarna nog even lekker jezelf in het zweet werken en spieren versterken/houding verbeteren. Dit met veel enthousiasme en energie gegeven door Duco. 

Later op de dag volgt het voedingsschema voor aankomende week. Geen superfood hype, geen konijnenvoer maar gewoon lekker eten en bovendien genoeg eten. Totaal geen honger gevoel gehad, waardoor je ook makkelijker "Nee" kunt zeggen.

Ben nu bezig aan mijn 2e programma bij Duco, en inmiddels ruim 20 kilo lichter. Jeetje wat gaat dat makkelijk...voor mij nog een paar kilo te gaan, maar dat zal geen probleem worden. Zeker niet met zo'n geweldige begeleiding!

Cees

"Ik wilde van mijn schouderklachten af en afvallen"

In maart 2015 ben ik in contact gekomen met Fit Center omdat ik kilo's wilde kwijtraken en fitter door het leven wilde gaan. Eigenlijk vond ik het zonde van de 10 overhemden in de kast die me niet meer paste. Tijdens de intake met Duco heb ik mijn doelen gesteld, afvallen, fitter worden en afkomen van een pijnlijke schouder. Tijdens de weken van personal training merkte ik dat de besproken doelen week na week behaald werden. Het doel, de pijnlijke schouder verliep ook voorspoedig.

Parallel aan de personal training ben ik in maart ook gestart met 2x in de week een groepsles te volgen, Challenge XL en Boksen. In juni paste al mijn overhemden weer en ik had geen last meer van mijn pijnlijke schouder. Na de zomerstop van 6 weken begon de schouder weer pijnlijk op te spelen en ben ik weer in gesprek gegaan met Duco. Samen hebben we het probleem van de pijnlijke schouder besproken en is er een programma opgesteld. Het programma bestond uit personal training en oefeningen voor thuis. We hebben gewerkt aan mijn houding en het sterker maken van de spiergroep rond mijn schouder.

Duco was ook duidelijk in zijn doelen, na enkele weken moest er resultaat zijn. Na 3 weken merkte ik dan ook de eerste resultaten, de schouder was minder pijnlijk en ik had weer meer bewegingsvrijheid in mijn schouder. De combinatie van personal training en oefeningen voor thuis hebben mij van de pijnlijke schouder afgeholpen en ik kan met mijn schouder weer alles doen en dat is best lekker na 5 jaar te hebben gelopen met een pijnlijke schouder.

Nu wordt het een kwestie van onderhouden, naast 2x in de week de groepsles te volgen betekent het nu ook 3x in de week 30 tot 45 minuten thuis mijn oefeningen doen. Deze set van oefening zijn week na week opgebouwd en nu onderdeel van mijn persoonlijke verzorging. De samenwerking met Duco heb ik als zeer prettig ervaren met het gewenste resultaat. Mijn overtollige kilo's ben ik kwijt, ik voel me veel fitter en mijn schouder functioneert weer zoals het moet.

Denk nou niet dat ik in die 4 jaar voordat ik bij Duco in training kwam niets gedaan heb om van die schouder problemen af te komen. Wekelijks ben ik er mee bezig geweest, maar telkens met onvoldoende resultaat.

Mandana

Via Personal Training bij Duco viel ik 9 kilo af!

Na de geboorte van mijn vijfde dochter (ik was toen 41) merkte ik dat ik niet meer zo makkelijk in vorm kwam. Voorheen was dat nooit een probleem geweest, na elke bevalling had ik in no time weer maatje 36. Maar deze keer dus niet. Ik had nog nooit in mijn leven een dieet gevolgd dus had ook helemaal geen ervaring daarmee. Ik probeerde wel gezond te eten en verdiepte me in van alles en nog wat.
Paleo dieet, zandloperdieet, sapkuren, superfoods enz. Je ziet door de bomen het bos niet meer als je je hier mee bezig gaat houden.

Brood mag niet meer, pasta mag niet meer, melk is ineens slecht en suiker is puur vergif. En afvallen ho maar! Die laatste tien kilo raakte ik dus niet kwijt. Dus er moest iets gebeuren. Via bekenden van de school van mijn kinderen had ik al heel veel positieve verhalen over Duco gehoord en over blijvende resultaten. Daar ging het mij om, ik was niet geïnteresseerd in weer een hype, daar had ik er al genoeg van op mijn pad gehad. Samen met mijn geliefde zijn we een personal trainings traject gestart bij Duco.

Elke week een voedingsschema helemaal afgestemd op onze wensen. Wat een verademing, we mochten gewoon eten! Makkelijk te maken, alle ingrediënten overal te koop en nog lekker ook en bovendien, geen honger gevoel! Elke week een gesprekje met Duco, op de weegschaal en daarna lekker drie kwartier sporten. Elke week viel ik een kilo af, dus de motivatie neemt ook elke week toe om door te gaan. Wat ben ik trots op het eindresultaat van 9 kilo gewichtsverlies!

Uiteindelijk moet je het natuurlijk zelf doen en je thuis houden aan het voedingsschema maar door de goede begeleiding van Duco gaat dat bijna als vanzelf. Hij houdt heel goed rekening met je mogelijkheden maar ook met je eventuele beperkingen. Kortom, hij heeft kennis van zaken! Samen zijn we ook gaan hardlopen en daar heeft de training van Duco ook enorm bij geholpen.
Ik kreeg steeds meer spierkracht dus dat kwam het hardlopen ook ten goede.

Dus iedereen die nog twijfelt, niet nodig... Vergeet al die hypes en ga aan de slag bij Duco!

José van Rijn

Inmiddels 30 kilo lichter, zit ik veel beter in m’n vel … wat zég ik … voel ik me super!!!

 “Super blij ben ik dat ik in november 2013 de stap heb gezet naar Fit Center voor de cursus ‘Success4life’! Ik had bij Anita gezien hoe het haar leven heeft veranderd en dacht “dat wil ik óók!”. Dus nog vóór de feestdagen gelijk begonnen met een 5-weekse cursus ‘Success4life’, om daarna verder te gaan met de 10-weekse cursus! En onder de enthousiaste begeleiding van Duco, de persoonlijke voedingsadviezen, de persoonlijke dagmenu’s en het sporten 2 keer in de week vlogen de kilo’s er al gauw vanaf! En wat voelde ik me goed.

Vond ik sporten eerst maar niets, keek ik er nu naar uit! Het was de combinatie van bewust eten, de motiverende woorden en adviezen van Duco, het wegen, het sporten én het verliezen van de kilo’s natuurlijk! En nu, inmiddels 30 kilo lichter, zit ik veel beter in m’n vel … wat zég ik … voel ik me super!!! Ik heb mijn eetpatroon aangepast, ben me meer bewust van wat ik eet, ben blijven sporten én vind het zowaar nog leuk ook! 

Was ik voorheen, na een lijnpoging, bang om terug te vallen heb ik er nu het volste vertrouwen in het zo te houden! Dus ik kan wel zeggen dat Success4life én het sporten nu nóg bij Fit Center mijn leven heeft veranderd!”

Dieet oplossingen: met of zonder sporten

Voedingsbegeleiding

In 10 weken tijd naar een gezond gewicht. Wekelijks wegen en nieuw voedingsadvies.
Lees meer...

Waarom wil jij afvallen

Ik wil mijn gezondheid verbeteren en mijn oude kleding weer aan kunnen. 
Lees meer...